Dag 9 Tisdag

Idag var det näst sista dagen som vi var på barnhemmet. Lärarna Claes, Bodil och Åsa var också där och lekte med barnen. De som är ca två-tre år hoppar på en så fort man kommer innanför dörren! Det känns som att man inte räcker till för alla, eftersom de vill ha närhet och kontakt. Tyvärr känns det inte som att vi alltid är välkomna där av personalen. De vill nämligen göra på sitt sätt. Om man har tagit på dem en jacka så händer det att personalen byter till en annan jacka o.s.v. Men det finns också några av personalen som är lite extra trevliga och tacksamma (i alla fall enligt mig). Förresten fick var och en av oss idag en tavla som minne av barnhemmet, som barnen har målat. Det är ju ett fint minne det!

Senare på eftermiddagen åkte vi till loppmarkanden igen. Där fins det också många affärer som i Akropolis, fast det är mindre affärer och inte riktigt lika många. Efter att vi varit där gick vi och åt tillsammans på Akropolis. Det smakade bra!

Imorgon bär det iväg mot sjukhuset där vi ska vara på förmiddagen. Det ska verkligen bli kul att få komma dit! På eftermiddagen har vi vår sista tid på barnhemmet. Det är lite sorgligt, och man undrar hur det ska gå senare för dem.

Godnatt! /Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0