Dag 3

Idag var det jättevarmt och soligt ute, precis som igår. Därför var vi ute en stor del av tiden i lekparken där vi lekte med barnen. Nu känns det som att vi har börjat komma in i det hela och att vi vet hur det fungerar. Förutom att leka med barnen så får vi även hjälpa till att mata dem. Nu efter att vi har varit där i några dagar, börjar man se lite mer vilka som är (i alla fall verkar vara) utvecklingsstörda och vilka som är mer "normala".

På eftermiddagen gick vi ut på stan och fikade på ett café (säger fikafantasten!). Det var trevligt. Efter att vi sedan tog det lugnt hemma i lägenheten så gav vi oss ut på en liten joggingtur. Det var jätteskönt! Nu har vi förhoppningsvis sprungit ner tårtan:-).

Senare på kvällen gjorde vi blandade saker. Bl.a. så gjorde vi läxor och övade inför nationella matteprovet. Johanna S och Stina lagade en god pastarätt som smakade bra efter jogginturen. Det blev mycket skratt och flummiheter i kväll och jag tror att vi alla i grund och botten är  ganska trötta!

Vi upptäckte också att det blivit ett stopp i avloppet, men som tur var så fixade Johanna det.  Kanske hon ska bli rörmokare som hennes pojkvän?! Nu ska vi gå och lägga oss, för att orka upp till imorgon.

Ha det så bra! /Lisa och de andra Litauentjejerna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0